Regler/riktlinjer för utdelning av mat och solikyl på olika lokaler

Här kan vi börja skissa idéer och diskutera dem tills vi kommer fram till något och fattar ett officiellt beslut på möte.
Spontant tänker jag på följande:

1 - Maten får inte hämtas med syftet att sälja eller slänga (the most obvious)
2 - Vi ska prioritera icke-kommersiella platser för att ha solidariska kylskåp
3 - Varje lokal måste sätta upp tillräckligt information om hur det fungerar, med visuell material som vi kan förse dem med. t ex Solikyls loggan, riktlinjer för användning, hur man kan hjälpa till, etc (då måste vi göra dem och bestämma exakt vilka de är)
4 - De som driver verksamheten i lokalen måste gå på ett möte med Solikyl (hur ofta? typ minst en gång per termin, eller en gång i året?)
5 - Utdelning av mat (här blir det mer komplicerad... vet inte vad det kan bli för riktlinjer)
Tagged:

Comments

  • Bra början med inlägget här.
    Vi får helt enkelt förtsätta prata kring detta när vi träffas på Fredagar och beta av punkt efter punkt.

    Jag kommer ta upp detta ikväll.

Sign In or Register to comment.