Tynnered-Frölunda

För att det ska registreras...

@Joakim skriver

Du får som sagt gärna maila ut att det eventuellt är på g med ett kylskåp i Tynnered också. Om någon bor nära eller rör sig mycket i det området (två hållplatser från Frölunda Torg med spårvagnen) och känner för att hjälpa till, så får de gärna kontakta mig på .
Jag går genom alla registrerade maträddare nu och kollar om det finns folk som bor nära

Comments

  • Hej @Joakim ! Tror du att vi kan få ett möte med Caritas nån gång nästa veckan eller om du kan prata med dem om frågorna nedan? Samarbetet med Mat.se kommer att hända. Hon (som vi träffade) skulle kolla om vi kan få en fast dag för upphämtning, men hon skulle kolla med Stadsmissionen först (för de hämtar mat där också). Annars blir det lite spontant, efter behov.

    Det vore bra att stämma av många frågor med Caritas: vilka dagar de öppnar, om de har möjlighet att öppna andra dagar, om de har kyl/frys eller om vi ska fixa det, om de håller med om att dela ut i ett solidariskt kylskåp allt matöverskott som de inte använder i matlagning, och om de kan också hitta folk för att hjälpa till med upphämtningar.

    Emelie följde med till mötet och hon kan vara kontaktpersonen. Om det blir bara spontana upphämtningar då funderar vi på att skapa en sms-grupp, som kan bli det lättaste och billigaste sättet att koordinera mellan maträddare i såna fall.
  • Hej! Har nu pratat med Gun som leder verksamheten i lokalen och vi skulle kunna träffa henne nästa tisd (24 okt) kl 13 eller nästa onsd (25 okt) kl 15. När passar bäst och vem/vilka vill vara med?
  • Hej Joakim! Jag kan tyvärr inte dessa tider på tis och ons. Men jag behöver inte vara med, om andra kommer. Om Emelie kan följa med så vore det bra! Kanske @tomasz eller @Nicco är intresserad?
Sign In or Register to comment.